“Het overzicht bewaren”

 

Praktijkvoorbeelden:

De inzet van Optima Consulting kan op veel ontwikkelvraagstukken een duidelijk antwoord geven. Enkele praktijkvoorbeelden en voorbeeldbedrijven:

  • Wij zijn voornemens een ander bedrijf over te nemen, maar willen naast een due dilligence onderzoek van de financiĆ«le situatie een duidelijk inzicht hebben in het functioneren van deze organisatie, de eventuele verbeterpunten en het ontwikkelpotentieel
  • Wij groeien als organisatie momenteel goed door, waardoor wij ons moeten bezinnen op een andere wijze van organiseren. Hoe kunnen we dit het beste ter hand nemen en waarop moeten we vooral letten?
  • Wij willen als bedrijf meer marktaandeel veroveren in de naaste toekomst. Op welke punten dienen wij zaken anders te gaan organiseren en hoe? En welke consequenties heeft dit voor onze organisatie, werkprocessen en mensen?
  • Er wordt binnen onze organisatie hard gewerkt, maar de resultaten vallen enigszins tegen. Wat kunnen wij doen om meer rendement uit onze inspanningen te halen? Wat zijn de belangrijkste verder te ontwikkelen punten en hoe pakken we dat het beste aan?

 

 

    Geef een reactie